Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOA fűzőrendszer

 

A Boa fűzőrendszer rengeteg felhasználási területre (például sport, munkavédelem, gyógyászati) kínál erős és tökéletesen testre szabható megoldást.
A rendszer főbb részei a következők: finomhangolható zárrész, könnyű, de extrém tartós anyagból készült fűző és az alacsony súrlódást biztosító fűzővezetők. A rendszer beállítása teljesen testre szabható és nem csak a lábbeli megfelelő illeszkedésről gondoskodik, de gyors, biztonságos és strapabíró.

 
HKS BOA System
 
 

Illeszkedés:

A hosszantartó kényelem záloga a megfelelő illeszkedés. A legapróbb igazítást is könnyen és gyorsan elvégezheted, akár munka közben is, anélkül, hogy le kellen venned a kesztyűdet.

Megbízhatóság:

A Boa system megbízhatóan ellenáll a jégnek, nedvességnek, pornak és olajnak, így mindig a feladataidra koncentrálhatsz, egész nap.

Biztonság:

A preciziós technológiával készült Boa fűző a zárt befűző szerkezet belsejében helyezkedik el, így az megvédi a környezeti behatásoktól és attól, hogy magától kilazuljon, vagy beleakadjon valamibe.

Tartósság:

A különleges kialakítású zárszerkezetet és a fűzőt a legkeményebb körülmények között tesztelték.

 
 

Extrém körülmények között tesztelve

A rendszer fejlesztői nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos innovációra és a legmagasabb minőség fenntartására. Ennek érdekében a Boa rendszert extrém körülmények között, poros, piszkos, nedves, olajos környezetben, különböző mechanikai hatásoknak is kitéve tesztelik. Az ilyen, mindenre kiterjedő tesztelés garantálja, hogy rendszer megállja a helyét a mindennapos munka során előforduló extrém terheléssel szemben is.

 
 
 

BOA L6 befűzőszerkezet

A HKS minden modelljébe az újonnan fejlesztett, L6-os típusú, zárszerkezetet kerül. Könnyű, pontos és lapos kialakítású, így a legmagasabb fokú kényelmet, testreszabhatóságot és teljesítményt nyújtja, hogy arra csak arra kelljen koncentrálnod, ami valóban számít.

 

Ütések elleni maximális védelem

Az új L6 fűzőrendszert úgy tervezték, hogy egy erős ütés esetén, vagy ha megakad valamiben, a zárrész leválik a tartójáról, anélkül, hogy megsérülne. Ezután a zár egy mozdulattal a helyére pattintható.

Piszkos környezetre fejlesztett

A befűzőrendszer teljesen zárt és szigetelt, ez biztosítja a védelmet az esetleges szennyeződésektől és garantálja a sima, akadálytalan működést.

Kioldásvédelem

Az L6 rendszer csak akkor nyílhat ki, ha egyszerre, mindkét oldalról éri erőhatás. Ez jelentősen csökkenti annak valószínűségét, hogy a rendszer váratlanul kilazuljon.

Gyors és egyszerű javítás

Az L6 rendszer egyszerű felépítésű, mindössze két fő részből áll. A fűző közvetlenül jut a zárrendszerbe és belül egy egyszerű csomó segítségével húzódik meg.

Fémmentes

Az L6 rendszer nem tartalmaz semmilyen fém alkatrészt.

Kompakt méret

Az L6 rendszer jelentősen kisebb átmérővel rendelkezik és laposabb is mint elődei.